Wellness

Svi smo svjesni, pa tako i ja, da povremeno nam treba odmor. Jednostavno par dana da se maknemo od svakodnevnice, od obaveza, problema i okoline kako bi napunili baterije.

Ja osobno moram priznati da iskoristim svaku pa i najmanju priliku da odem na neko putovanje, pa sam iz tog razloga obišla mnogo gradova, država, hotela, plaža itd. ali definitivno najbolji odmori su mi bili u hotelima i hotelskim kompleksima koji su u svojoj ponudi imali wellness.

Iako sada to zvuči mozda skupo i ekstravagantno to i nije baš tako. Većina wellness hotela ili kompleksa danas nude mnoge trodnevne ili višednevne pakete po veoma povoljnim cijena koje si većina može priuštiti pa tako i s time dobiti priliku iskusiti nešto novo i zanimljivo.

Wellness masaža

Sa svih tih putovanja ili izleta imam stvarno lijepa iskustva i sjećanja ali jedno od najzanimljivijih je defitivno kada smo išli u Sloveniju u jedan termalni kompleks.

To je bio organizirani wellness vikend sa curama iz tadašnje plesne grupe. Bilo nas je jako puno i bilo je jedno nezaboravno i veoma zabavno iskustvo.

Kada smo nakon dugog i napornog puta stigle napokon do hotela ja i moja prijateljica smo odlučile nakon večere otići na masažu. S obzirom da nikada nismo bile na profesionalnoj masaži prije nismo točno znale što nas čeka ali u svakom slučaju nismo se nikako razočarale. Da budem potpuno iskrena više su nas oduševili zgodni maseri nego sama masaža. Ali tako to i bude.

Osim na masaži kasnije smo tokom ostalih dana uživale i u ostalim pogodnostima koje je nudio termalni kompleks i usput imale mnoga zanimljiva i smiješna iskustva tipa onog kad smo se usred noći zaključale izvan sobe po neznam koji put pa smo bile prisiljene bose i pidžamama ići na recepciju kako bi nam otključali sobu.

U svakom slučaju stvarno je bilo jedno veoma zanimljivo i zabavno iskustvo kojeg se rado sjetim pogotovo ako odem na neki wellness dan ili vikend u obližnji Hotel u mom gradu ili nekom drugom koji odaberem.