Wellness I Spa kod kuće

Danas ljudi žive ubrzanim tempom i jako malo vremena posvećuju sami sebi, a to je zaista potrebno. Mnogi od nas misle da za dobar odmor je portebno otići u hotel ili wellness van grada kako bi se dovoljno odmorili i relaksirali za nadolazeće obaveze.

Mljeveni cimet
Cimet

Za dobar i kvalitetan odmor nije potrebno otići van grada, štoviše nije ni potebno otići iz kuće jer već baš tamo imate sve na jednom mjestu što vam je potebno da bi se kvalitetno odmorili. S obzirom da Spa/wellness centri i hoteli nude tretmane po visokim cijenama koje si ne možemo svakodnevno priuštiti potebno je samo malo mašte i sve to si možete samo napraviti u svoja četiri zida.

Mini kućni Spa tretmani su veoma jednostavni i nije potrebno puno materijala koliko je potrebno vaše mašte. Za početak morate si odrediti želite li svoj kućni Spa podijeliti sa svojim društvom ili ipak želite uživati sami. Možda to zvuči malo bezveze ali veoma je bitno to odrediti jer svatko se drugačije opušta. Pa tako je nekima draže vrijeme provoditi u društvu dok drugima je draže da budu sami.

Kada se napokon odlučite onda se uputite u obližnji prodavaonicu gdje si možete kupiti mirisne svijeće ili neka mirisna ulja koja će vas jednostavno mamiti svojim mirisom i polako vas opustiti.

Pripremite si zdrav jelovnik, neka bude puno vitamina i minerala s kojima ćete svoje tijelo očistiti od štetnih tvari.

Za poznate Spa tretmane ne morate ići kupovati masažna ulja ili posebne pilinge za kožu i lice već se poslužite domaćim receptima koji se rade od svježih namirnica te su s time puno zdraviji od onih kupovnih proizvoda, zatim si upalite glazbu koja vas opušta i jednostavno uživajte u njezinoj lijepoti. Olive Oil pilling

Nakon što ste si priuštili sve moguće domaće Spa tretmane i zasitili ste se zdrave hrane jednostavno se legnite u krevet i nadoknadite sav san koji do sada niste uspjeli jer to je najbitnije da bi mogli biti odmorni te da bi normalno mogli funkcionirati tokom ostatka dana.