Odmor za dušu i tijelo

U jednom periodu svog života živjela sam i van granica lijepe naše. Točnije bila sam u meni jednoj od najljepših zemalja i imala sam priliku živjeti u jednom od najljepših europski gradova.

München me nije oduševio samo svojim ljepotom već i toplinom i dobrotom lokalnog stanovništva, te okolnim gradovima i gradićima.

Uživala sam u svakom danu iako sam veći dio dana radila no uvjek sam si uzela vremena za sebe i za svoje potrebe pa sam iz tog razloga uspjela doživjeti pravu čar tog grada i uživati u njegovim znamenitostima, a pogotovo naravno u njihovoj tradicionalnoj bavarskoj kuhinji.

Vikendom većinom smo uvjek svi bili slobodno te smo si uvijek znali priuštiti izlete ili odmor u wellnes ili Spa centrima i hotelima od kojih su me najviše sigurno oduševile Therme Erding koje su jedne od najvećih termalnih kompleksa u cijeloj Europi i koje nude mnoge raznovrsne načine zabave i relaksacije.

Najviše su me fascinirali i naravno zabavili tobogani kojih ima stvarno jako puno i svi su različitih brzina, oblika i visina. Pošto se ja bojim visine pretežno sam uživala na onim manjim, a ostatak svog boravka sam provela u predivnim bazenima i bazenskim barovima.

Osim bazena i tobogana ovaj kompleks nudio je i raznovrsne saune te mnoge Spa programe u kojima smo mogli uživati tokom cijelog dana ali čak i noći s obzirom da su se često organizirali noćni provodi uz kupanje u bazenima i DJ.

Uvijek nam je dobro došao takav mali odmor od obaveza i buke grada. Na ta način smo uspjevali napuniti svoje baterije i odmoreni se vratiti u novi radni tjedan.

Bazeni, Tobogani, Saune u termama Erding