Miris ljeta je u zraku

Stiglo je ljeto!! Ili bar jedan dio njega s obzirom da je vrijeme trenutno još uvijek promjenjivo iz sata u sat, ali to nas svih ne zaustavlja da se pripremamo za jedno od najljepših doba godine.

Dok neki već planiraju svoj godišnji odmor i na kojoj plaži će ga provesti, neki već uživaju u svojim privatnim kupalištima tj. bazenima.

Ljeto je za mene definitivno najbolje i najdraže doba godine s obzirom da moj grad jedino i živi u tom peridou i napokon se napuni ljudima. Dnevno se održavaju razne manifestacije i zabavni programi kroz cijeli grad što u meni budi veliku sreću s obzirom da stvarno ne volim onu monotoniju i dosadu koju donosi zima.

Plaže su napokon pune, iako većinom to zna i biti naporno pošto se nekada mora u radno jutro doći da bi se našlo mjesto. Zato povremeno volim otići i u obližnji Hotel koji ima svoj privatan bazen da uživam malo u miru.

Znam da zvuči ironično s obzirom da smo grad na otoku i imamo hotele sa bazenima direktno iznad plaže, ali nakon dužeg razmišljanja i ja sam shvatila da je to ipak korisno s obzirom da oni nude privatnost i diskreciju, a pošto sam ja osoba koja više voli ležati na suncu nego kupati se u moru, povremeno mi godi taj mir pored bazena.

Ljeto je za mene pojam zabave i uživanja. Tokom ljetnih mjeseci vidim prijatelje koje ne stignem vidjeti tokom ostatka godine s obzirom da svi živimo u drugim državama, pa čak neki na drugim kontinentima, tako da za nas to predstavlja jedno veliko veselje kada se napokon opet svi zajedno skupimo i vidimo i skupa provedemo još jedno nezaboravno ljeto puno zabave i nezaboravnih trenutaka.