Ah mi Žene…

Imam dosta veliki krug prijatelja i poznanika tako da često kada se sa nekim nađem na kavi uvijek slušam jedne te iste primjedbe koje se sve svode na to da su žene komplicirane. Realno i ja često priznam da jesmo jer nekad ni same neznamo što želimo a pogotovo kada su oni dani u mjesecu se često neke od nas pretvore u čudovišta.

Žena u Finskoj Sauni
Relaksacija u sauni

To govorim iz vlastitog iskustva jer i sama znam koliko nekada mogu biti ne podnošljiva.

No baš da smo toliko komplicirane i nismo. Da nekada nam treba puno vremena da se spremimo kako bi samo otišle do dućana ali to ne radimo zato što želimo biti najljepše ili zato što to piše u određenom modnom časopisu već radimo to kako bi i muškom dijelu populacije i dalje bile lijepe i privlačane.

Često nam treba odmor od svega i volimo si priuštiti koji wellnes dan ili dan u Spa centrima sa svojim najboljim prijateljicama na manikuri, pedikuri ili frizuri kako bi se samo na nekoliko sati isključile iz svega i svih obaveza koje imamo.

Volimo da nas se iznenadi svakako, što ne znači da to iznenađenje mora biti skupo ili da mora biti samo za nas. Uvjek je lijepo (barem meni) provesti dan ili više u nekom wellnes i Spa hotelu sa svojim partnerom kako bi se skupa mogli opustiti i posvetiti samo jedno drugome.

Wellnes hoteli, Spa centri i njihove ponude ne moraju nužno biti skupi i ekstravagantni. Danas postoje mnoge ponude sa stvarno minimalnim cijenama koje si skoro svaki čovijek može priuštiti ili iskoristi kako bi iznenadio svoju bolju polovicu da joj pokaže koliko ju cijeni. U svakom slučaju vjerujem da će joj to puno značiti i da će cijeniti vaš trud.